Nybygg

Sitter du på en boligdrøm du ønsker å realisere ? Vi stiller høye krav til kvalitet,  tar ansvaret for byggeprosjektet og leder ditt boligprojekt sikkert i mål.

Tilbygg

Opplever du huset du bor i etter hvert blir for smått og trenger du mer plass? Et tilbygg kan være vanskeligere å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi kan hjelpe deg!

Rehabilitering

Rehabilitering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Våre fagarbeidere har lang erfaring med restaurering og vil sørge for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet.

Ombygging

Trenger du hjelp med ombygging? Ombygging, bygnings- og installasjonsmessige er arbeid som må utføres for å gjøre en eldre og ofte nedslitt bygning brukbar for en ny funksjon eller for heving av dens bruksmessige standard.

Tak

På tide å renovere taket? Fortvil ikke, vi har lang erfaring og kunnskapen til å hjelpe deg. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Snekkertjenester

Behøver du å bygge, ny terrasse eller garasje? Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg.